128.000 Εθελοντές στο Let's do it Greece 2018

Facebook group
Αγαπημένη μας Οικογένεια,

Την Κυριακή 29 Απριλίου, κορυφώθηκε η Μεγαλύτερη Ταυτόχρονη Εθελοντική Δράση της χώρας, το Let’s do it Greece 2018, ξεσηκώνοντας χιλιάδες μικρούς και μεγάλους εθελοντές από κάθε γωνιά της χώρας σε μια γιορτή για τον εθελοντισμό και το περιβάλλον.

Ας αφήσουμε όμως τους αριθμούς να πουν την ιστορία τους. Με κεντρικό σύνθημα «Γίνε η αλλαγή που περιμένεις», περισσότεροι από 128.000 εθελοντές και 3.700 φορείς σε πάνω από 1.600 σημεία δράσεων σε ολόκληρη τη χώρα, ενώσαμε τις δυνάμεις μας, καθαρίζοντας παραλίες, ομορφαίνοντας γειτονιές, δίνοντας πνοή στα βουνά μας, μα πάνω απ’ όλα στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα εθελοντισμού!

Επίσης, για μία ακόμα χρονιά, ένας μεγάλος αριθμός δράσεων πραγματοποιήθηκε από τους μικρούς μας φίλους εντός αλλά και εκτός του σχολικού χώρου με την Εβδομάδα Εθελοντισμού στα σχολεία, η συμμετοχή των οποίων ξεπέρασε τις 1.600 σχολικές μονάδες - 1 στα 8 σχολεία της χώρας - καλλιεργώντας το αίσθημα του εθελοντισμού και της αγάπη για το περιβάλλον. 

Όλες οι φωτογραφίες των δράσεων έχουν ήδη ξεκινήσει να αποτυπώνονται στον Χάρτη Δράσεων που μπορείτε να δείτε εδώ:

http://www.letsdoitgreece.org/map

Εκ μέρους των Εθελοντών όλης της Ομάδας, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας που για μία ακόμα φορά αγκαλιάσατε το εθελοντικό μας όνειρο. Συνεχίζουμε δυναμικά με πολλές δράσεις - όλη τη χρονιά - και προετοιμάζοντας το Let's do it Greece 2019. 

Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι, διατηρώντας τις ακτές και τις περιοχές μας καθαρές, χρησιμοποιώντας λιγότερο πλαστικό μιας χρήσης και προσέχοντας τα δάση της πατρίδας μας ευχόμενοι να έχουμε μια ήσυχη αντιπυρική περίοδο.

Με φιλικούς εθελοντικούς χαιρετισμούς

Mοιραστείτε το #letsdoitgreece με τους φίλους σας