Και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα

Intro
Αγαπημένη μας Οικογένεια,

Όπως όλοι γνωρίζουμε, οι πιο μεγάλες αλλαγές ξεκινάνε από τις πιο απλές, τις πιο μικρές ιδέες. Σαν σήμερα, πριν έξι χρόνια, στις 14 Οκτωβρίου 2011, μια παρέα παιδιών πήραμε την απόφαση να ενώσουμε όλη την Ελλάδα σε μια μεγάλη αγκαλιά!

Ένα πανέμορφο ταξίδι εθελοντισμού, η πανελλήνια εθελοντική εκστρατεία μας που μεγαλώνει μαζί με εμάς, μαζί με όλους εσάς. Ένα ταξίδι που μας έφερε κοντά σε ανθρώπους δημιουργικούς, με μεγάλη εμπειρία στον εθελοντισμό, επαγγελματίες, ακαδημαϊκούς, ενεργούς πολίτες και εμπνευσμένους εθελοντές από κάθε γωνιά της χώρας.

Με το βλέμμα στο μέλλον, θέλουμε να σας πούμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την αγάπη που δείχνετε, σε μια παρέα νέων παιδιών που ξεκινήσαμε πριν έξι χρόνια, και καταφέραμε, όλοι μαζί, να χτίσουμε τη μεγαλύτερη ταυτόχρονη εθελοντική δράση της χώρας!

Σε λίγες μόλις ημέρες, την Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου, ανακοινώνουμε την ημερομηνία δράσεων του 2018, και ανοίγουμε τα φτερά μας για μία ακόμα φορά, για να γίνουμε, όλοι μαζί, η αλλαγή που περιμένουμε!

Μέχρι τότε, ας θυμηθούμε την ιστορία μας όπως την διηγήθηκε ο Νίκος Κιούσης, ο Εμπνευστής του Let's Do It Greece και ψυχή της ομάδας μας, στο TEDx Chania 2016:

https://www.youtube.com/watch?v=pJkPuW4fF7Y
Χρόνια μας πολλά, αγαπημένη μας Οικογένεια!