Πώς μπορώ να συμμετέχω στη δράση;

Αγαπημένη μας Οικογένεια,
 
Όλο και περισσότεροι ρωτάτε πώς μπορείτε να βοηθήσετε στη μεγάλη μας δράση. Και απαντάμε:

1) Μπορείτε να οργανώσετε μια δράση στην περιοχή σας για την Κυριακή 29 Απριλίου και να αναρτήσετε το σημείο δράσης στον χάρτη δράσεων. Αναλυτικές κατευθύνσεις θα βρείτε στα προτεινόμενα σχέδια δράσεων της ιστοσελίδας μας

 2) Μπορείτε να οργανώσετε μία δράση στο σχολείο σας, στο πλαίσιο της Σχολικής εβδομάδας εθελοντισμού, που θα λάβει χώρα από 23-27 Απριλίου, με κορύφωση των δράσεων την Κυριακή 29 Απριλίου. Η δράση μπορεί να είναι οποιαδήποτε μορφή περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, από προβολή ντοκιμαντέρ μέχρι διοργάνωση καθαρισμού και ωραιοποίησης του σχολικού περιβάλλοντος. Δείτε το προτεινόμενο σχέδιο δράσης για περισσότερες ιδέες και, φυσικά, μην ξεχάσετε να τοποθετήσετε το σημείο δράσης σας στον χάρτη.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι η εκστρατεία μας έχει χαρακτήρα zero print, δηλαδή δεν εκτυπώνουμε και δεν διανέμουμε υλικό κεντρικά με στόχο να μειώσουμε το περιβαλλοντικό αποτύπωμα της δράσης . Συνεπώς κονκάρδες, μπλουζάκια, καπέλα, αφίσες κ.λ.π. μπορείτε να εκτυπώσετε εσείς, χρησιμοποιώντας τα λογότυπα και όλο το υλικό δημιουργικού που θα βρείτε στα εργαλεία της ιστοσελίδας μας, το οποίο είναι απολύτως ελεύθερο για δική σας χρήση.

3) Έχετε επίσης την επιλογή να συμμετέχετε σε μία ήδη οργανωμένη δράση της περιοχής σας, την οποία θα βρείτε από τον Χάρτη Δράσεων.

 4) Μπορείτε τέλος σε κάθε περίπτωση να μεταφέρετε το μήνυμα του εθελοντισμού, κοινοποιώντας τις δημοσιεύσεις μας στα social media, κάνοντας like και follow στις σελίδες μας σε facebook και Instagram, attend στο event, και μπαίνοντας στο group μας στο facebook.

Προχωράμε δυναμικά λοιπόν και, όπως είπαν και οι επτά επώνυμοι που ένωσαν τις φωνές τους για την εκστρατεία μας,

https://www.youtube.com/watch?v=eXQUjxnb_8k

Κυριακή 29 Απριλίου, πάμε να ξεσηκώσουμε όλη την Ελλάδα!