Πανελλαδικοί χάρτες συμμετοχής Δήμων

Αγαπημένη μας Οικογένεια,
 
Με διψήφιο πλέον αριθμό ημερών να μας χωρίζει από τη στιγμή της μεγάλης δράσης, έχουμε τη χαρά να μοιραστούμε μαζί σας τους πανελλαδικούς χάρτες συμμετοχής των δήμων!
 
Όσο πλησιάζουμε στις 29 Απριλίου, θα ανανεώνουμε τους χάρτες μας με τους νέους δήμους που δηλώνουν συμμετοχή στην ιστοσελίδα μας, στο http://letsdoitgreece.org/participations/new
 
Πάμε να δούμε αναλυτικά τους πρώτους 70 δήμους της Μεγάλης Εθελοντικής μας Οικογένειας:
 
Από την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης έχουμε δίπλα μας τους δήμους Παρανεστίου, Ωραιοκάστρου, Ξάνθης, Καβάλας και Δράμας!


Από την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας καλωσορίζουμε τους δήμους Βόλβης, Αριστοτέλη, Κατερίνης, Θερμαΐκού, Λαγκαδά, Κασσάνδρας, Σκύδρας και Έδεσσας!


Από την περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας την αγάπη μας στους δήμους Πρεσπών, Καστοριάς, Κοζάνης, Σερβίων & Βελβεντού και Γρεβενών!


Από την περιφέρεια Ηπείρου έχουμε μαζί μας τους δήμους Ηγουμενίτσας, Ζίτσας, Πρέβεζας και Αρταίων!


Από την περιφέρεια Θεσσαλίας τους εθελοντικούς μας χαιρετισμούς στους Δήμους Φαρκαδόνας, Αλμυρού, Ζαγοράς-Μουρεσίου και Αλοννήσου!


Από την περιφέρεια Ιονίων νήσων και τα καταγάλανα νερά οι δήμοι Κεφαλλονιάς, Ζακύνθου και Λευκάδας!


Από την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας μαζί μας οι δήμοι Αγρινίου και Ανδραβίδας - Κυλλήνης!


Από την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στο πλευρό μας οι δήμοι Ιστιαίας-Αιδηψού, Θηβαίων, Ορχομενού, Λαμιέων, Δομοκού και Καρπενησίου!


Από την περιφέρεια Αττικής έχουμε δίπλα μας τους δήμους Ωρωπού, Παλαιού Φαλήρου, Βύρωνος, Πόρου, Μεταμόρφωσης, Ηρακλείου, Ελληνικού-Αργυρούπολης, Σαρωνικού, Μαρκόπουλου-Μεσογαίας, Σπάτων-Αρτέμιδος και Διονύσου!


Από την περιφέρεια Πελοποννήσου ένα μεγάλο ευχαριστούμε στους δήμους Λουτρακίου−Περαχώρας−Αγίων Θεοδώρων, Βέλου-Βόχας, Ερμιονίδας, Νότιας Κυνουρίας και Πύλου-Νέστορος!


Από την περιφέρεια Βορείου Αιγαίου τα φιλιά μας στους δήμους Ψαρών, Χίου και Σάμου!


Από την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου την αγάπη μας στους δήμους Κω, Κέας, Σύρου-Ερμούπολης, Πάρου, Ιητών, Λέρου και Ρόδου!


Τελευταίοι στη λίστα μας αλλά όχι και στην καρδιά μας, από την περιφέρεια Κρήτης οι δήμοι Ιεράπετρας, Αγ. Νικολάου, Γορτύνας, Φαιστού και Πλατανιά!
Εάν εκπροσωπείτε κάποιο δήμο που συμμετέχει στην εκστρατεία, σας καλούμε να δηλώσετε συμμετοχή στο http://letsdoitgreece.org/participations/new για να σας προσθέσουμε στο χάρτη μας. Για οποιεσδήποτε διορθώσεις ή διευκρινίσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@letsdoitgreece.org
 
Συνεχίζουμε το όμορφο ταξίδι μας, με την ελπίδα όλοι οι χάρτες μας να χρωματιστούν σύντομα και να φέρουν χαμόγελα, χαρά και θετική ενέργεια!
 
Καλή μας επιτυχία!