Έναρξη Συνεργασίας Let’s do it Greece και Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης

30125813 10216400408461605 937191336 o
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε πρόσφατα, η έναρξη συνεργασίας της Εκστρατείας Let’s do it Greece με την ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ, η οποία πραγματοποιήθηκε στο «1ο Πανευρωπαϊκά Πάρκο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Ανακύκλωσης».

Ο Εθνικός Φορέας, Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα, ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ αναπτύσσει ένα ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Δράσεων με στόχο την ανάπτυξη της ανακύκλωσης στη χώρα μας, αλλά και την προώθηση της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, με έμφαση στους νέους ανθρώπους.

Η ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ και η Εκστρατεία Let’s do it Greece ενώνουμε τις δυνάμεις μας, ώστε να συμβάλλουμε τα μέγιστα στην ενημέρωση των πολιτών για τη σημαντικότητα της ανακύκλωσης συσκευασιών και την ευαισθητοποίηση τους για την προστασία του περιβάλλοντος μέσω της εθελοντικής δράσης.

Στα πλαίσια του μεγάλου αυτού εγχειρήματος, οι εθελοντές του Let’s do it Greece μαζί με μαθητές από τα σχολεία του Δήμου Κρωπίας, ενημερωθήκαμε για την ανακύκλωση πλαστικών, μεταλλικών και γυάλινων συσκευασιών στο υψηλής τεχνολογίας Πολυκέντρο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης καθώς και για τα οφέλη της στην προστασία του περιβάλλοντος.

Τέλος, όλοι οι παρευρισκόμενοι ξεναγηθήκαμε στον Βοτανικό Κήπο, ο οποίος περιλαμβάνει περισσότερα από 100 διαφορετικά είδη ελληνικών φυτών καθώς και στην οικολογική λίμνη.