Υλικά Δράσεων Καθαρισμού 2019!

Αγαπημένη μας Οικογένεια,

Θέλουμε να είστε οι πρώτοι που θα μάθετε τα υπέροχα νέα: Και φέτος, η SANITAS θα υποστηρίξει πανελλαδικά την εκστρατεία μας, ενισχύοντας τις δράσεις σας με υλικά καθαρισμού!

Σας καλούμε, εφόσον επιθυμείτε να σας αποστείλουμε σακούλες και γάντια για τη δική σας δράση, να συμπληρώσετε προσεκτικά την φόρμα που βρίσκεται στον παρακάτω σύνδεσμο, δίνοντάς μας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες μπορείτε για τη δράση σας:

Let’s do it Greece - Φόρμα Αποστολής Υλικών Καθαρισμού Sanitas

Για να επιτευχθεί αυτό το μεγάλο εγχείρημα χρειάζεται οργάνωση και συντονισμός από νωρίς, και για το λόγο αυτό σας καλούμε να δηλώσετε τις ποσότητες υλικών το συντομότερο, ακόμα και εάν δεν έχετε προχωρήσει στο λεπτομερή σχεδιασμό των δράσεών σας. Θα σας παρακαλούσαμε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις εκτιμήσεις σας, ώστε να καταφέρουμε να καλύψουμε όσο το δυνατόν περισσότερες δράσεις με τον αριθμό των υλικών που διαθέτουμε.

Θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να ανταποκριθούμε σε όλες τις αιτήσεις, αλλά, σε κάθε περίπτωση, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με οριστική προθεσμία υποβολής την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019.

Με φιλικούς, εθελοντικούς χαιρετισμούς,
Η Οργανωτική Ομάδα Εθελοντών
της Πανελλαδικής Εκστρατείας "Let's do it Greece"