119.000 Eθελοντές στο Let's do it Greece 2019

Την Κυριακή 7 Απριλίου, κορυφώθηκε η Μεγαλύτερη Ταυτόχρονη Εθελοντική Δράση της χώρας, το Let’s do it Greece 2019, ξεσηκώνοντας χιλιάδες μικρούς και μεγάλους εθελοντές από κάθε γωνιά της χώρας σε μια γιορτή για τον εθελοντισμό και το περιβάλλον, με θεματική την #Οικογένεια!
Όλες αυτές τις μέρες συγκεντρώναμε τα αποτελέσματα και υλικό από όλες τις δράσεις και πατροπαράδοτα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, είμαστε πανέτοιμοι να ανακοινώσουμε τα φετινά αποτελέσματα!

Με κεντρικό σύνθημα «Γίνε η αλλαγή που περιμένεις», περισσότεροι από 119.000 εθελοντές και εθελόντριες όλων των ηλικιών, ενώσαμε τις δυνάμεις μας σε πάνω από 1.600 σημεία δράσεων σε ολόκληρη τη χώρα, καθαρίζοντας παραλίες, ομορφαίνοντας γειτονιές, δίνοντας πνοή στα βουνά μας, μα πάνω απ’ όλα στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα εθελοντισμού!

Επίσης, για μία ακόμα χρονιά, ένας μεγάλος αριθμός δράσεων πραγματοποιήθηκε από περίπου 45.000 μαθητές κατά τη διάρκεια της Σχολικής Εβδομάδας Εθελοντισμού, την οποία φέτος συνδιοργανώσαμε μαζί με το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα ''Νοιάζομαι και Δρώ''

Εκ μέρους όλων των Εθελοντών της Ομάδας μας, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας που για μία ακόμα φορά αγκαλιάσατε το εθελοντικό μας όνειρο! Συνεχίζουμε δυναμικά με πολλές δράσεις - όλη τη χρονιά - και προετοιμάζοντας το Let's do it Greece 2020.

Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι, διατηρώντας τις ακτές και τις περιοχές μας καθαρές, χρησιμοποιώντας λιγότερο πλαστικό μιας χρήσης και με ήρεμη αντιπυρική περίοδο για τα δάση μας.