Αναβολή Πανελλαδικής Συνάντησης Εθελοντών

Aγαπημένη μας Οικογένεια,

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για τη δήλωση συμμετοχής στην Πανελλαδική Συνάντηση Εθελοντών. Είναι τιμή μας να σας έχουμε δίπλα μας.

Παρακολουθώντας τις τρέχουσες εξελίξεις και έχοντας επικοινωνήσει με εκπροσώπους ομάδων και φορέων από διάφορες περιοχές της Ελλάδας,
σε ένδειξη σεβασμού προς όλους εσάς, τις οικογένειές σας και τους μαθητές σας για όσους είστε εκπαιδευτικοί, αποφασίσαμε να αναβάλουμε την Πανελλαδική Συνάντηση Εθελοντών που είχαμε προγραμματίσει 14 & 15 Μαρτίου και να τη μεταφέρουμε σε νέα ημερομηνία μετά το καλοκαίρι.

Γνωρίζουμε ότι αρκετοί είχατε προγραμματίσει να ταξιδέψετε με πλοία, τρένα, κτελ, αεροπλάνα, ακόμα και από το εξωτερικό, οπότε θεωρούμε σημαντικό να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για τον Οκτώβριο του 2020 προκειμένου να μπορούμε να βρεθούμε από κοντά, από όλη την Ελλάδα και να το ζήσουμε με την καρδιά μας όπως το ονειρευόμαστε.

Θα σας ενημερώσουμε για όλα τα επόμενα βήματα και φυσικά δεν ξεχνάμε το μεγάλο ραντεβού της δράσης του Let's do it Greece 2020 που θα γίνει ταυτόχρονα σε όλη την Ελλάδα την Κυριακή 10 Μαϊου.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την κατανόηση και παραμένουμε στη διάθεσή σας για οτιδήποτε θελήσετε.