21 Νοεμβρίου 2021: Φυτεύουμε τις Ρίζες που μας Ενώνουν!

Αγαπημένη μας Οικογένεια,

Ελπίζουμε να είστε όλοι καλά και ασφαλείς.

Ένα χρόνο πριν, τέτοιες μέρες και με σύνθημα 'Ρίζες που μας Ενώνουν', ξεκινήσαμε ένα μεγάλο εθελοντικό ταξίδι σε όλη τη χώρα με στόχο να ενωθούμε όλοι όσοι μοιραζόμαστε τα ίδια εθελοντικά όνειρα, φυτεύοντας παρέα από μία ρίζα ελιάς σε κάθε μας σταθμό και δημιουργώντας την Εθνική Ελλάδος για το περιβάλλον.

Από τότε, οι ζωές μας άλλαξαν, βρεθήκαμε όλοι μας αντιμέτωποι με κάτι που δεν έχουμε ξαναζήσει. Οι αγκαλιές φαντάζουν τώρα μακρινές, το ίδιο και οι δράσεις που μας ένωσαν όλα αυτά τα χρόνια.

Όμως, είμαστε εδώ για να σας πούμε ότι δεν σταματήσαμε να ονειρευόμαστε. Στο Γύρο της Ελλάδας, δώσαμε όλοι μαζί μία μεγάλη υπόσχεση.

Να ενωθούμε μέσα σε μία ημέρα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, σε ταυτόχρονες, οργανωμένες αναδασώσεις, δημιουργώντας το μεγαλύτερο τείχος πρασίνου απέναντι στην κλιματική αλλαγή.

Ήρθε η στιγμή λοιπόν να γίνει πράξη μέσα από την επόμενη κοινή μας δράση. Μια δράση που κοιτάει μπροστά, σε ένα κόσμο που έχει ξεπεράσει τις δυσκολίες που μας έφερε ο κορονοϊός. Μια δράση για την επόμενη ημέρα, για την ημέρα όπου θα μπορούμε και πάλι να βρεθούμε μαζί, να είμαστε κοντά, να γίνουμε μια μεγάλη αγκαλιά για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος της πατρίδας μας.

Σε ένα χρόνο λοιπόν από τώρα.

Την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021.

Θα φυτέψουμε τις Ρίζες που μας Ενώνουν.

Και είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή που η δράση αυτή έχει τεθεί υπό την Αιγίδα της Επιτροπής "Ελλάδα 2021".

Το χρονόμετρο έχει ήδη αρχίσει να μετράει αντίστροφα 365 ημέρες.  Ήδη ξεκινάμε την προετοιμασία με τις πρώτες 3.000 ομάδες, που ένα χρόνο πριν δώσαμε αυτή τη μεγάλη υπόσχεση και σε ένα χρόνο από σήμερα θα την πραγματοποιήσουμε μαζί!

Το πρώτο κομμάτι του παζλ αποκαλύφθηκε και οι δηλώσεις συμμετοχής συνεχίζονται στο www.letsdoitgreece.org.

Κάθε μας βήμα, κάθε μας κίνηση, κάθε μας όνειρο θα στοχεύει στην Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021. Μέσα στις δύσκολες αυτές στιγμές, σας στέλνουμε μια μεγάλη διαδικτυακή αγκαλιά γεμάτη ελπίδα & αγάπη, και ξεκινάμε!