Επιστροφή στις μεγάλες δράσεις!

Κέφι, ομαδικότητα και αγάπη για το βουνό σε συνδυασμό με πολλά δέντρα, φυτά, χρώματα και πινέλα ήταν αρκετά για να επιστρέψουμε δυνατά στις δράσεις μετατρέποντας ένα σημείο της Αργυρούπολης στους πρόποδες του Υμηττού σε έναν υπέροχο χώρο περιπάτου μέσα στη φύση με περισσότερο πράσινο και περισσότερο χρώμα! 

Φυτέψαμε πολλά νέα δέντρα, δημιουργήσαμε βονατόκηπο με τα μικρά παιδιά, τοποθετήσαμε νέα ξύλινα παγκάκια, βάψαμε, ζωγραφίσαμε, ποτίσαμε, καθαρίσαμε και περάσαμε ένα υπέροχο Κυριακάτικο πρωινό προσφέροντας την αγάπη μας στο βουνό που τόσο πολύ αγαπάμε!

Και όλα αυτά με την καταπληκτική συνεργασία του Συνδέσμου Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ), του Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης, της Εθελοντικής Ομάδας Δασοπροστασίας & Πυρόσβεσης (ΕΟΔΠΕΑ), του Σώματος Εθελοντών, του 4ου δημοτικού σχολείου Αργυρουπολης, των Προσκόπων και φυσικά με την υποστήριξη της ΕΕΔΑΔΠ που πρόσφερε όλο τον εξοπλισμό της δράσης και βοήθησε δυναμικά για να το πετύχουμε όλοι μαζί!

Είναι γεγονός ότι αυτά τα δύο χρόνια μας είχαν λείψει οι μεγάλες ανέμελες δράσεις, όμως είμαστε όλοι καλά στην υγεία μας, συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε και που είστε.. γεμίστε μπαταρίες γιατί επιστρέψαμε δυναμικά και σας υποσχόμαστε πολλές νέες εθελοντικές στιγμές που θα ζήσουμε και πάλι μαζί!