Πόσοι εθελοντές συντονιστήκαμε στο Let’s Do It Greece 2017;

Webp.net resizeimage 3 large
Αγαπημένη μας Οικογένεια,

Λάβαμε και διαβάσαμε όλα σας τα μηνύματα με τις υπέροχες στιγμές που μοιραστήκατε μαζί μας και έφτασε η μεγάλη στιγμή να ανακοινώσουμε τα αποτελέσματα!

Στo Let's do it Greece 2017...
πάνω από 109.000 μοναδικοί, παθιασμένοι, δημιουργικοί εθελοντές συντονιστήκαμε σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, ομορφαίνοντας τις περιοχές μας και την καθημερινότητά μας!

Ξεπερνώντας το 1% του πληθυσμού της χώρας, μας γεμίζετε χαρά, δύναμη και αισιοδοξία για το μέλλον!!!

Όλοι εμείς, οι εθελοντές της Οργανωτικής Ομάδας, σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την υπερπροσπάθεια, τα ξενύχτια, τις δύσκολες αλλά και τις όμορφες στιγμές, και πάνω απ'όλα για τη μεγάλη συγκίνηση και την ελπίδα που μας προσφέρετε!

Δημιουργήσαμε και το πρώτο μεγάλο μας infographic, με την ταυτότητα και το αποτέλεσμα της μεγάλης εθελοντικής μας επιτυχίας σε μία εικόνα.


Και επειδή οι πράξεις ξεπερνούν τα λόγια, ετοιμάσαμε για εσάς ένα Μωσαϊκό με τις φωτογραφίες που μας στείλατε μέσω της φόρμας απολογισμού.


https://goo.gl/mMYmdx

Γιατί όπως και στη ζωή, όλοι μαζί, με τις ομοιότητες και τις διαφορές μας, δημιουργούμε τη Μεγάλη Εικόνα που μας περιβάλλει!

Μοιραστείτε την επιτυχία σας, συντονιστείτε μαζί μας στα social media, και ελάτε να γιορτάσουμε τον αριθμό - ρεκόρ που πετύχαμε παρέα!